Ervaringen van cliënten

Directeur basisschool over jongen van 9 jaar

“Dag Angelyne,

Ik had al begrepen via M. dat het traject goed verlopen was. Fijn dat het een positieve en goede ervaring voor I. is geweest!

Dank je wel dat je dit hebt aangepakt en deze jongen meer zelfvertrouwen hebt gegeven.”

“Vr groet, E.S.”

Moeder over zoon van 9 jaar

“Een kind van 9 lijkt al groot, maar als hij niet zelf in slaap kan vallen, continu huilend naar beneden komt, verlatingsangst heeft als mama weg is, zich erg druk maakt wanneer mama moet werken, niet uit logeren durven, dan is een kind van 9 weer heel klein. Hij zelf had hier veel last van, ook een stukje schaamte, ‘waarom heb ik dit en andere kinderen niet?’.

Als ouders zit je op een gegeven moment met de handen in het haar.

Luisteren, troosten, beloningssysteem, boos worden. Niks lijkt te helpen.

Na ruim een jaar toch een drempel over om hulp te gaan zoeken en zo kwamen we bij

Angelyne van KLIK-Kindercoaching terecht.

Er werd gewerkt met de methode Kids’ Skills. Duidelijke en leuke methode voor een kind. We zijn er 6 keer geweest en hebben een heel ander kind terug.

Het thuis slapen gaat super! Als mama gaat werken wordt er geen drama van gemaakt! En is hij zelfs uit logeren geweest!

Doordat hij bij Angelyne is geweest heeft hij veel meer zelfvertrouwen gekregen en weet hij wat hij moet doen wanneer het even niet wil.

Wij zijn Super blij en dankbaar!”

Ouders over zoon van 7 jaar

“Wij hebben contact gezocht met Angelyne omdat onze zoon van 7 niet meer met plezier naar school ging. Dit uitte zich o.a. in misselijkheid. Misselijkheid die wel weer snel verdween. Er was geen medische oorzaak.

Omdat je als ouders heel dicht bij je kind staat, leek het ons goed om contact te zoeken met KLIK-Kindercoaching.Na het intakegesprek hebben wij ervoor gekozen om samen (Angelyne, juffen, ouders) een traject in te gaan zodat onze zoon het plezier in school terug zou gaan vinden.

De sessies die onze zoon en ook wij als ouders hebben gehad met Angelyne, verliepen heel fijn. Onze zoon was op zijn gemak en kon daardoor goed meedoen.

Het resultaat is dat onze zoon het plezier heeft hervonden in school. Wat heel fijn is. En zo ook het schooljaar plezierig heeft kunnen afsluiten.

Angelyne, dank je wel.”

Moeder over dochter uit groep 8

“Via een bekende kwam ik in aanraking met de “Kids´Skills” methode. Na één en ander opgezocht en doorgelezen te hebben, ben ik op internet gaan zoeken naar coaches/therapeuten in het noorden, die mbv deze methode kinderen begeleiden. Zo kwam ik bij Angelyne van KLIK-Kindercoaching terecht.

Mijn dochter en ik hebben het heel fijn samen en ik voel mij als moeder zeer gezegend met zo’n lief, leuk, grappig en intelligent kind. De keerzijde van deze innige band was, dat zij erg op mij leunde, het lastig vond om zelfstandig dingen te ondernemen en ík moeite had met loslaten. Dit zorgde weleens voor spanning, frustratie en discussie.

Dankzij de methode, de begeleiding van Angelyne én de positieve inzet van mijn dochter, hebben we het traject met succes doorlopen en gaan we vol vertrouwen de volgende fase in haar leven in (naar de middelbare school)”

Tiener over begeleiding

“Samen met mijn moeder ging ik naar Angelyne. Zij heeft mij geholpen, omdat ik veel dingen lastig vond, zoals zelf naar school fietsen, bij iemand logeren, zelf naar de manege gaan. Door Angelyne lukt dat nu allemaal wel. Daar ben ik heel blij mee.”

Ouders over zoon van 7 jaar

“Goed 8 wk geleden hebben wij contact gezocht met Angelyne omdat we vastliepen met het zelfvertrouwen van onze zoon. Hij was vaak onzeker en voelde zich dan niet op zijn gemak wat zich dan uitte in onmacht en soms zelfs driftbuien. We wilden hem graag helpen maar hoe pak je dat aan?

Hier heeft Angelyne ons begeleid door eerst met ons als ouders te praten om een goed beeld te krijgen.

Onze zoon vond de 1e keer best spannend maar Angelyne kon hem op zijn gemak stellen en de daarop volgende sessies was hij open over zijn gevoel, hoe dacht hij en wat wilde hij zelf? Hij kon het duidelijk aangeven waardoor Angelyne hem ook goed kon begeleiden, een goed team samen. Nu we 6 weken verder zijn zien we dat hij goede handvaten heeft meegekregen hoe hij in bepaalde situaties kan handelen en vooral dat hij zichzelf mag zijn.

Wij als ouders kunnen weer verder en dat geeft hem rust en ons ook zeker weer energie. Samen kunnen we dit oppakken door open naar elkaar te blijven en respect te hebben voor elkaar wie we zijn en hoe we ons ontplooien.”

Ouders van een 13 jarige zoon

“Het was een positieve start in het nieuwe jaar, met (dankzij jou) nieuwe inzichten. Wel erg bedankt voor de coaching, zeer nuttig geweest.”

Ervaringen van ouders/verzorgers over de Kids’ Skills workshop

“Super workshop Kids’ Skills gehad vanavond. Praktisch, leerzaam, boeiend.

Angelyne weet op een erg leuke manier de methode over te brengen en de avond was vanaf begin tot eind boeiend.”

“Zo leuk, gisteravond workshop kids skills gedaan bij Klik kindercoaching. Hoe maak je op een leuke manier van een probleem een te leren vaardigheid.

Ons probleem: elke ochtend te laat op de fiets zodat kids elke dag net op tijd op school zijn en ik met het zweet op mn rug terug fiets. Volgens het draaiboek er samen een plan voor bedacht, inclusief supporters (vader), meetbaar doel, supersnelle helden (max en dafne) en een door kids zelf bedachte beloning: naar een museum van hun keuze (ok, hun 1e keuze was eten bij het eetpark maar dat ging me net te ver). Heel benieuwd hoe het morgen gaat! Echte aanrader deze workshop van Angelyne-Schepers-Roelands!!

En het is gelukt! dag 1 check. We mogen inmiddels naar museum, dus Kids’ Skills werkt!

Fijn, ben er echt blij mee.”

“Bedankt voor de informatieve avond!!!”

“Een hele leuke en praktische workshop. Een aanrader.”

Ervaringen van 4-e jaars studenten pedagogiek over de Kids’ Skills workshop

“Leerzaam, veel informatie en voorbeelden om ermee aan de slag te gaan! Ik vond het een fijne presentatie, veel kennis over Kids’ Skills die enthousiast werd overgebracht. Leuk om ervaringen uit te wisselen en fijn dat we zo’n mooie informatiemap nog eens door kunnen lezen thuis.”

“Erg leerzaam en in een ongedwongen sfeer konden we veel ervaringen delen.  Fijn dat we zo’n mooie map meekrijgen!”

“Het was een interessante training op een fijne locatie. Zeker een aanrader! De verkregen informatie kan zeker in mijn werkveld ingezet worden. De workshop is van toegevoegde waarde voor zowel ouders als studenten.”

Over de training Ik leer leren

“Angelyne begeleidt stapsgewijs op een hele prettige, rustige en inspirerende manier.  Ze weet je op de juiste manier op je gemak te stellen en aan te voelen waar de ontwikkelpunten liggen om vervolgens in handzame stappen samen te werken om in je eigen kracht te staan.  Als ouder krijg je ruimschoots informatie voor, tijdens en na het traject wat ik zie als een waardevolle ervaring en zorgt voor een goede en open communicatie.”