Nieuws

Het laatste nieuws is te volgen via de facebookpagina.

UITNODIGING voor inloop!

De komende twee weken staan twee mooie thema’s in de aandacht, namelijk: autisme én kindercoaching en kinderyoga.

Ouder(s)/verzorger(s), kinderen en tieners zijn van harte welkom om binnen te lopen aan de Stationslaan 11 te Beilen.

Heb je vragen over genoemde thema’s, stel ze mij gerust.

Koffie/thee met wat lekkers staat dan voor je klaar.

De inloop is op:

dinsdag 10 april van 16.00-18.00 uur

woensdag 11 april van 10.00-12.00 uur

Graag tot dan!

Workshop Kids’ Skills = VOL

Woensdag 28 maart 2018, 19.30 – 21.30 uur

Op woensdag 28 maart organiseert Angelyne Schepers van

KLIK-Kindercoaching deze keer een workshop voor studenten pedagogiek Windesheim die graag over de methode Kids’ Skills geïnformeerd willen worden en daarmee praktisch aan de slag zouden willen gaan. Het is een positieve en kindvriendelijke methode uit Finland waarmee kinderen op een positieve en constructieve manier problemen overwinnen door nieuwe vaardigheden aan te leren waardoor hun zelfvertrouwen wordt vergroot.

Angelyne leert je wegwijs in de methode en hoe je samen kunt werken met het kind zodat het kind zijn probleem kan overwinnen of er beter mee kan omgaan.

Als naslagwerk ontvang je een map met alle 15 stappen voorzien van achtergrondinformatie van de methode, een poster op A3 formaat van alle 15 stappen en een praktijkboekje.

Aanmelden kan via het sturen van een bericht via facebook of via info@klik-kindercoaching.nl.

Prijs € 15,=

Thema avond november/december 2017: Hoe kun je lastig gedrag omdenken?

Het is de Week van de Opvoeding kleurt “buiten de lijntjes”

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan soms best wel lastig zijn. Als opvoeders hebben we er allemaal wel eens mee te maken.  Soms van korte duur soms van langere duur.

Wil je daar in een kleine setting (max. 4) met andere ouders/verzorgers van gedachten over wisselen? Durf je met elkaar te delen waardoor er soms oplossingen komen uit onverwachte hoek door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te kleuren?

In november/december wil ik in overleg een avond organiseren (tijdsduur 1,5 – 2 uur) waar we aan de hand van stellingen het Omdenken Opvoedspel van Berthold Gunster gaan spelen.

Heb je interesse en wil je graag nieuwe inzichten krijgen in lastig gedrag? Wil je lastig gedrag leren omdenken en er op een nieuwe manier tegenaan kijken? Welke opvoedstijl hanteer je en je partner? Passen jullie verwachtingen bij de vermogens van je kind? Enz., enz.

Stuur me dan een bericht via facebook of via info@klik-kindercoaching.nl.

Prijs € 15,=

Workshop Kids’ Skills = VOL

Dinsdag 14 november 2017, 19.30 – 21.30 uur

Op dinsdag 14 November organiseert Angelyne Schepers van

KLIK-Kindercoaching een workshop voor ouders die graag over de methode Kids’ Skills geïnformeerd willen worden en daarmee praktisch aan de slag zouden willen gaan. Het is een positieve en kindvriendelijke methode uit Finland waarmee kinderen op een positieve en constructieve manier problemen overwinnen door nieuwe vaardigheden aan te leren waardoor hun zelfvertrouwen wordt vergroot.

Angelyne leert je wegwijs in de methode en hoe je samen kunt werken met je kind zodat je kind zijn probleem kan overwinnen of er beter mee kan omgaan.

Als naslagwerk ontvang je een map met alle 15 stappen voorzien van achtergrondinformatie van de methode, een poster op A3 formaat van alle 15 stappen en een praktijkboekje.

Zie de website, http://klik-kindercoaching.nl/diensten/kidsskills.html

Prijs € 25,=